Babaruházat saját névvel vagy szöveggel testre szabva

  • Magyar termék
  • Kiváló minőség
  • Tökéletes ajándék
Válaszd ki a ruhát, amire tervezni szeretnél!

A ruha színét a következő lépésben tudod megváltoztatni. Szöveget, képeket is hozzá tudsz adni.

Babaruha egyedi felirattal a babaruha bolt webáruházból

Tervezd meg elképzelésed szerint a legszebb, legaranyosabb babaruhát. Töltsd fel a babaruhatárad vicces, humoros, személyre szabott termékekkel, amelyeket a www.babaruha-bolt.hu webáruházban egyenként, gyorsan és könnyedén megszerkeszthetsz. Eljött az az idő, amikor már a kisbabáinkat is stílusosan és divatosan öltöztethetjük.

Ruhatervezőnk segítségével könnyen kiválaszthatod és játszva megtervezheted az általad kívánt babaruhát, aminek elejére, hátoldalára vagy akár mindkét oldalára kedved szerint alkothatod meg a legdizájnosabb, leginkább személyre szóló szöveget, ami mellé több száz grafika közül is választhatsz.

Amikor babaruha méretének kiválasztására kerül sor, kérjük ne feledje, hogy a gyermek az első évben több növekedési lépcsőfokon megy keresztül, melyből az első félév kettő egyenlő szakaszra oszlik, míg a második félév egy folyamatos növekedési pályának tekinthető. Ennek megfelelően érdemes nem a legkisebb babaruhákból beraktározni, hiszen a kisbabák gyorsan növekednek.

Babaruháink tervezésekor nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy könnyen feladható illetve levehető legyen a kisgyermekről, különös tekintettel a napi akár 12-szeri pelenkacserére. Termékeink erős, a ruha színével megegyező patenttel vannak ellátva.

Babaruha bolt minőség

Extra puha 100% pamut anyagból készülnek, nincsenek kiugró varratok vagy szegélyek. A fóliadíszítések több mosás után sem törnek meg vagy kopnak le.