Babaruházat saját névvel vagy szöveggel testre szabva

  • Magyar termék
  • Kiváló minőség
  • Tökéletes ajándék

Regisztrációval kapcsolatos tájékoztató

Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI, a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat. Ha regisztrálni szeretne, akkor a [Belépés/Regisztráció] menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét, telefonszámát, és a jelszavát, illetve a későbbi vásárlások megkönnyítése érdekében megadhatja számlázási és szállítási címét is. 
 
Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el. A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy üdvözlő levelet küld, amely a regisztrációval kapcsolatos információkat tartalmazza.
 
HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, az oldal közepén található mezőkbe beírva e-mail címét és jelszavát, majd a [Bejelentkezés] gombra kattintva tud bejelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtette jelszavát?] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi Önnek a jelszót.